Skip to content

Metta Vihara draait volledig op vrijwilligers, maar het onderhoud van het gebouw en de tuin brengt regelmatig extra kosten met zich mee. Daarnaast willen wij graag dat de retraites bereikbaar zijn voor iedereen, ook voor mensen met een smalle beurs. Daarom hebben wij een retraitefonds in het leven geroepen, waarmee wij een kortingstarief mogelijk maken.

Je kunt Metta Vihara steunen door een bedrag te doneren aan het retraitefonds, of een gift te doen.

Doneer nu >

Een gift (dana) aan Metta Vihara

Een gift aan Metta Vihara is onder bepaalde voorwaarden in Nederland aftrekbaar bij de belastingen. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Wil je eenmalig geld schenken aan de Stichting Metta Vihara? Dat kan door een storting naar het rekeningnummer NL35 TRIO 0212 4425 03 t.n.v. Metta Vihara. De Stichting Metta Vihara is geregistreerd als ANBI Stichting, met het RSIN nummer 810757886.

Overweeg je de Stichting Metta Vihara minimaal 5 jaren achter elkaar te steunen? Dan is een periodieke schenking met de Nederlandse fiscus aantrekkelijker voor jou en voor ons.

Neem voor meer informatie over eenmalige of periodieke schenkingen contact op met één van de bestuursleden via info@mettavihara.nl. Het bestuur bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden, zodat jouw bijdrage volledig en rechtstreeks ten goede komt aan de activiteiten van Metta Vihara.

Back To Top