skip to Main Content

Metta Vihara draait volledig op vrijwilligers. De organisatie, de koks en de retraiteleiders zetten zich allemaal vrijwillig in. Wij willen graag dat retraites voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk zijn. Daarom houden wij de prijzen laag en bieden we mensen met een beperkt budget korting aan via het retraitefonds. Je kunt Metta Vihara steunen door een bedrag te doneren aan het retraitefonds, of een gift te doen.

Doneer nu >

Retraitefonds

Er zijn mensen met een klein budget die graag aan een retraite willen deelnemen. Daartoe dient ons retraitefonds. Door iets extra’s over te maken bij de retraitebetaling, help je anderen om deel te nemen.

Een gift (dana) aan Metta Vihara

Hoewel Metta Vihara op vrijwilligers draait, kost het onderhoud van het gebouw en de tuin altijd geld. Een gift (dana) wordt daarom zeer gewaardeerd. Dit kan eenmalig of periodiek. Onder bepaalde voorwaarden is deze gift in Nederland aftrekbaar bij de belastingen. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst [link naar belastingdienst].

Wil je eenmalig geld schenken aan de Stichting Metta Vihara? Dat kan door een storting naar het rekeningnummer NL35 TRIO 0212 4425 03 t.n.v. Metta Vihara. De Stichting Metta Vihara is geregistreerd als ANBI Stichting, met het RSIN nummer 810757886.

Overweeg je de Stichting Metta Vihara minimaal 5 jaren achter elkaar te steunen? Dan is een periodieke schenking met de Nederlandse fiscus aantrekkelijker voor jou en voor ons.

Neem voor meer informatie over eenmalige of periodieke schenkingen contact op met één van de bestuursleden via info@mettavihara.nl. Het bestuur bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden, zodat jouw bijdrage volledig en rechtstreeks ten goede komt aan de activiteiten van Metta Vihara.

Back To Top