skip to Main Content
2020.01 – Wintertijddagen

2020.01 – Wintertijddagen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - za 04 jan 2020
zo 12 jan 2020

Categorieën


Tarief
Standaard: € 50 per nacht
Korting: € 40 per nacht

– Wintertijd  bezinningstijd –

Wintertijddagen

Deze dagen zijn voor mensen die regelmatig mediteren, enige ervaring hebben met stilte en graag een paar dagen langer zouden willen mediteren met anderen.
Twijfel je of de wintertijddagen geschikt zijn voor je? Neem dan contact met ons op.

Behoefte aan tijd voor jezelf en aan bezinning? Aan een paar dagen meer meditatie en beoefening in een rustige omgeving? Dan is de wintertijd retraite iets voor jou!

Deze retraite is bedoeld voor mensen die eerder op retraite zijn geweest, regelmatig mediteren en een praktische beoefening hebben. Er is een losse structuur, met gezamenlijke activiteiten in de ochtend en de avond en een werkperiode. Je kunt de dag invullen zoals jij dat zelf wilt. Er zijn stilte perioden, stilte plekken, de wijdse ruimte van het Zeeuwse land, een bibliotheek, mogelijkheden voor meditatie gesprekjes, vragen die je mocht hebben over je beoefening en waar we je verder mee kunnen helpen. Je kunt al van te voren en ook tijdens je deelname aangeven waar je behoeften liggen en hoe we iets kunnen bijdragen. Mocht je niet zeker weten of deze retraite wel geschikt is voor je, mail ons dan even voor overleg. De minimum verblijfstijd is 2 nachten.

Voor mensen met meditatie-ervaring

Met Dhammavedin en Tarini

 

Boek hier

Back To Top