skip to Main Content
2020.10 – Brahma Vihara’s

2020.10 – Brahma vihara’s

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - vr 29 mei 2020
ma 01 jun 2020

Categorieën


– liefde, mededogen en meer –

met Dayapadma en Gunabhadri

Na vorig jaar een ander thema gebruikt te hebben zijn we traditiegetrouw weer terug bij de Brahma Vihara’s. Een kans om met Gunabhadri en Dayapadma je kennis over en ervaring met deze Vier ‘Hartskwaliteiten’, ‘Verheven Staten van de Geest’ of ‘Goddelijke Verblijven’ te verdiepen of er voor het eerst kennis mee te maken.

Hoe gebruik je liefde, mededogen, medevreugde en gelijkmoedigheid bij voor- en tegenspoed?    Praktische handvatten worden je aangereikt om zowel in meditatie als daarbuiten contact te maken met het oneindige reservoir van metta (liefdevolle vriendelijkheid) dat wij allemaal in ons hebben en dat zich op verschillende manieren kan manifesteren, afhankelijk van de omstandigheden: als compassie, wanneer er lijden is, als mede-vreugde, wanneer er iets is om blij over te zijn en als gelijkmoedigheid, wanneer we door de ‘wereldse winden’* heen en weer worden geslingerd.

(* de wereldse winden zijn 4 sets van tegenstellingen waarmee we in het leven regelmatig worden geconfronteerd: verlies-winst; schande-roem; afkeuring-lof; pijn-plezier (voorspoed-verval; eer-schande; lof-kritiek; genot-lijden)

Tarief
Standaard: € 205
Korting: € 175

 

Boek hier

Back To Top