Ons retraitecentrum is bschikbaar voor 10 tot 22 personen. Wij verhuren het altijd geheel aan één groep, u deelt het dus niet met andere huurders. U kunt het retraitecentrum ook voor een dag(deel) huren.
Iedereen is welkom bij Metta Vihara. Wat wij belangrijk vinden is dat uw activiteiten passen bij onze visie. Zo zijn onze maaltijden vegetarisch, en schenken we geen alcohol.

Tijdens uw verblijf bieden wij verschillende diensten.

- Wilt u graag dat uw maaltijden worden verzorgd? Dan brengen we u in contact met uitstekende chefs.

- Kookt u graag zelf, dan kunt u gebruik maken van onze professionele keuken Wij kunnen u de ingrediënten leveren, waarbij we zoveel mogelijk lokale en biologische produkten nastreven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid.

 

 

Faciliteiten

Karakteristiek voor (de ligging van) het gebouw is de stilte, eenvoud en weidse natuur. Metta Vihara opende zijn deuren in 2012 en is energieneutraal en geheel duurzaam. Zo hergebruiken wij regenwater voor het doorspoelen van de toiletten. Het gebouw is licht, ruim, comfortabel en schoon.

Het retraitecentrum beschikt over een meditatieruimte (6 x 10 m), bibliotheek / zitruimte, eetruimte, een goed ingerichte keuken en een grote tuin met terras.

Er kunnen 22 personen overnachten:

  • 1 kamer voor twee personen met een beperking op de begane grond
  • 8 tweepersoonskamers
  • 4 eenpersoonskamers

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

Previous ◁ | ▷ Next

U kunt de indeling van het gebouw bekijken op de plattegrond.